Trst, Koper, Piran

19:23 / Avtor j3rn3j /

No včeraj zjutraj ob 6.00 sva se s punco in njeno sestro odpravili iz štajerske v primorsko prestolnico ter v šoping v Trst. V prejšnjem postu sem objavil, kako sem si menjal pnevmatike za letne, a ravno včeraj se je vreme spomnilo, da nas preseneti s sneženjem, tako da sama vožnja tja ni bila ravno prijetna. No, največ sem si obetal od slikanja Trsta, saj tam še nisem bil, a zaradi dežja in bom rekel velikega razočaranja nad mestom samim, sem prilepil le slikce popoldanskega hitrega pohoda po Kopru in Piranu. Ne samo da sta ti dve mesti zelo zelo lepši....še sonček se je prikazal.

Iz Trsta torej samo slikca moje nove obutve kupljene tam, pa še ta je nastala v Kopru

Koper












Piran






Oznake:

7 komentarji:

Anonimni on 19. marec 2008 ob 21:55

Prav lep izlet! si imel fantastično vreme, ta zadnja fotka je skoraj neverjetna, kakšna vidljivost!

Anonimni on 19. marec 2008 ob 23:43

Jernej, hvala za obisk mojega bloga! Na Kubi žal še nisem bil - enostavno ni časa za vse, čeprav je na seznamu želja, kam bi rad potoval. kakor sem slišal od prav vsakega, ki je tam že bil naj bi to bila ena najnaj destinacij. gotovo ti ne bo žal in napravil boš veliko odličnih fotk - vsaj ljudje so zelo odprti in to je eden najboljših motivov popotne fotografije.

Comment by j3rn3j on 20. marec 2008 ob 06:52

Luka hvala za vse informacije. Zadnja fotka oz. ne fotka sama ampak razgled je bil pa res neverjeten....nisem vedel da se iz Pirana tako lepo vidi naše čudovite alpe...

Comment by kawsek on 20. marec 2008 ob 18:41

...super fotke... uziwej!

Comment by Žiga Gričnik on 20. marec 2008 ob 19:05

Piran je res čaroben za fotkat ne glede na letni čas, tak čarobne so mi te ulice! Fajn fotke!

Anonimni on 24. marec 2008 ob 10:52

Piran je zelo fotogenično mesto. Upam, da letos grem spet kaj tja in da bom imel več časa, da se mu malce bolj posvetim.
Kje je še poletje. ;)

Comment by j3rn3j on 24. marec 2008 ob 22:29

ja res je čudovit ta piran....no koper tudi...midva s punco že tudi razmišljava da bi ga šla ponovno obiskat...tokrat sva naredila le en krog v 20 minutah...

Objavite komentar